Ir al contenido principal

Aur Coloidal

Aur coloidal

Beneficiile medicinale de aur au fost cunoscute de diferite culturi din cele mai vechi timpuri. Ei au crezut că consumul regulat de aur întinerește sănătatea internă și chiar aspectul celui care il ia. In 1885,este elaborat pentru prima dată  Aurul Coloidal si se verifică un efect unic al armoniei și echilibrului în minte și emoții, precum și  in corp .

Pentru mai multe informatii si comenzi la tlf . 667913991  sau scrieti la oanapre7@gmail.com

Proprietăți și utilizări

Anti-îmbătrânire, întinerire, antidegenerativ și antioxidant

Acționează asupra stărilor de spirit, a oboselii și a decăderii, a anxietății ... De asemenea, are o valoare inestimabilă ca antidepresiv.

Se utilizează pentru a trata dependențele. Consumul de aur slăbește și diminuează dorința de alcool, tutun și alte substanțe.

Acționează asupra creierului care reglează insuficiența circulatorie cerebrală, crescând concentrația și recuperând memoria. Folosit în cazurile de lipsă de coordonare nervoasă și glandulară, ajutând la întinerirea glandelor, stimulează nervii în timp ce relaxează tensiunea nervoasă.

Indicat pentru cardiopatii.

Reglează circulația sanguină, indicat pentru arterioscleroză și hipertensiune arterială.

Afectează pozitiv mecanismul de reglare a temperaturii, în special în cazurile de frig, frisoane, bufeuri și transpirații nocturne.

Antiinflamator, bun pentru articulații / artrită / artroză. Foarte bine cunoscut pentru eficacitatea sa în ameliorarea durerii și umflării artritei, reumatismului, bursitei și tendonitei.

Ajutor în repararea țesuturilor, consolidarea fracturilor și în tratamentul contracțiilor musculare, precum și în fibromialgie

Acționează asupra sistemului digestiv, digestiei, stomacului, intestinului și colonului.

Foarte eficient în tratamentul obezității.

De obicei, poate fi folosit pentru probleme de piele.

Este un mare revigorant sexual.

De-a lungul veacurilor, aurului i sa atribuit  efectul asupra funcțiilor inimii, contribuind la îmbunătățirea circulației sângelui, iar aurul  are un efect de întinerire asupra organelor care, cu vârsta isi încetinesc funcționarea , în special sistemul digestiv și creierul.
Reglează stările emoționale, în special eficient in depresie, melancolie, suferință, anxietate, frică, disperare, durere, frustrare, dependențe și tendințe suicidare.
În același mod, acționează asupra sistemului digestiv, a sistemului cerebrovascular, a sistemului circulator și cardiovascular, a sistemului hepatic și biliar, a sistemului imunitar, a sistemului muscular scheletic și a sistemului nervos central.
Doctorii Nilo Cairo și A. Brinckmann au scris o lucrare intitulată "Materia Medica" (Sao Paolo, Brazilia, ediția a 19-a, 1965), în care aurul coloidal a fost listat ca număr unu în remedierea împotriva obezitatii.

În iulie 1935, revista medicala "Clinical, Medicine & Surgery" a publicat un articol intitulat,, Aurul coloidal in Cancer Inoperabil scris de Edward H. Ochsner, MD., B.S., F.A.C.S., consultant chirurg din Chicago, la Spitalul Augustana. Afirma „În cazul în care condiția este fără speranță, Aurul coloidal ajută la prelungirea vieții și  face mai suportabila situatia pentru pacient și pe cei din jurul lui, pentru că scurtează perioada de  (uzură fizică și malnutriție) și nevoia de opiu (narcotice) în majoritatea cazurilor. "

De mult timp aurul a fost folosit în scopuri medicinale. Până în 1885, aurul coloidal a fost folosit în mod obișnuit în S.U.A. ca bază pentru vindecarea dipsomaniei (dorința necontrolabilă de a consuma băuturi alcoolice).

De atunci, unele utilizări tradiționale includ tratamente pentru artrită, ulcerații cutanate, arsuri, operații de terminații nervoase și diferite tipuri de leziuni  produse prin tăiere.

Tonic  Cerebral . Studiile recente arată o creștere cu 20% a coeficientului intelectual la persoanele care l-au consumat în mod regulat timp de 3 sau 4 săptămâni.

Efecte secundare și toxicitate

Aurul mineral (24k) este singurul metal greu despre care se știe că are o rotație atomică care se invarte spre dreapta. Acest lucru este relativ netoxic utilizat în doze mici.

Aurul coloidal este total netoxic. 

Nu are efecte secundare și nu interacționează cu nici un medicament.

Este foarte ciudata alergia la aur, dar dacă sunteti alergici la aur, este mai bine să nu -l  folosiți, sau trebuie să o faceți cu mare grijă.

Mai multe informatii si comenzi la tlf . 667913991  sau scrieti la oanapre7@gmail.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

Ormus ,Aur Monoatomic

Ce este ORMUS? Este o substanta   albă obținută din apă de mare . ORMUS, de asemenea numit Aur Monoatomic este unul dintre cele mai puternice medicamente naturale existente pe planetă și, din fericire, cunoștințele despre acesta au ieșit la lumină deja cu câțiva ani în urmă. Timpurile sau schimbat și oricine dorește și este pregătit poate cunoaște avantajele ormusului în sănătate, dar trebuie să știți că acestea merg mult mai departe decât vă puteți imagina și că acesta este ceva complet diferit de ceea ce am văzut până în prezent . ORMUS este format, printre alte minerale si substante Monoatomice, din Aur, Iridiu ,Rodiu ,Magneziu, Cupru și modificându-i PH-ul obținem ORMUS pur din apa mării. Proprietățile  ormusului sunt dovedite științific si indiferent de cât de mult putem spune ce beneficii are aurul monatomic asupra sănătății, este mai bine să verificăm  ( sa probam) efectele puternice pe care le au asupra noastră. Regele Solomon stia metoda de precipitare din apa de mar

Ormus Praf ,Elixirul Tineretii, Aur Monoatomic.

Astazi va prezint Ormus Praf Acesta Elixir al Tineretii , a fost descoperit  cu ani in urma si in Muntii Bucegi..... Pe scurt o mica istorioara... Interesant, în 2003, pe muntele Bucegi (România), au fost făcute mai multe descoperiri, inclusiv o amforă misterioasă ... Amfora a fost plina cu o pulbere albă fină. Cercetătorii au descoperit că substanța are o structură cristalină necunoscută de aur monatomic, foarte dificil de obținut mai ales în formula sa de mare puritate. MR "Massini" știa despre această amforă chiar înainte de a ajunge la Muntele Bucegi. Pulberea de aur in forma sa pura stimuleaza foarte mult anumite vibratii si schimbul de energie la nivel celular si neuronal. Aceasta produce un proces accelerat de întinerire. Teoretic un om poate trăi în același corp fizic timp de mii de ani, cu condiția să consume ocazional o cantitate prevăzută de praf de aur monoatomica. Aceasta explică multe aspecte misterioase ale longevitatii incredibile a unor personaje imp

Argint Coloidal Monoatomic

Cel mai mare antibacterian, antiviral, antiseptic, antifungic cunoscut. Realizat cu tehnologia sXXI de la generatorul de particule atomice. Proprietățile sunt aceleași cu cele ale Argintului Coloidal comun, dar cu o mai mare eficacitate și beneficii.Acum, în stare monatomică, se obține o acoperire și o performanță mai mare. În plus in afara de a permite mari  concentrații lacare nu sa visat niciodată. Puternic  antibacterian universal În continuare este o descriere a utilizării Argintului în întreaga istorie ca și a Argintului Coloidal. Nici o bacterie, virus, ciupercă, drojdie sau microb cunoscută nu poate trăi într-un lichid în care există o singură particulă de argint. Această certitudine a pus pe ganduri   NASA și rușii ca  s-ar intampla același lucru cu noi microorganisme sau de origine necunoscută (extraterestră) și de aceea folosesc argint coloidal pentru tratarea, sterilizarea și reciclarea apelor la bordul bazelor lor spațiale . Argintul, în starea sa coloidală, uci